Bosbranden Australië

10-01-2020
De bosbranden in Australië zijn momenteel volop in het nieuws. Eén van onze leerlingen is een inzamelingsactie gestart om de getroffen dieren te helpen. Hieronder haar oproep:

Hallo lezers,
Ik ben Alicia van der Wal uit groep 7. Zoals u wel zou weten woeden er bosbranden in Australië, gebieden groter dan Nederland. In die gebieden leven veel dieren, onderanderen veel koala's en kangaroe's. Veel van deze dieren zijn helaas omgekomen bij deze brand en veel dieren hebben brandwonden. Daarom wil ik u vragen om A.U.B vanaf maandag de 13e de hele maand januari en februari al uw lege flessen in de hal van onze school in te leveren zodat de opbrengst over gemaakt kan worden naar het Wereld Natuur Fonds (WNF). Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet, Alicia.